KEITÄ ME OLEMME

 

RAKKAUDESTA LAJIIN

Andifixin nimi tulee minun lempinimestä Andi. Jo pienestä pitäen olen ollut kiinnostunut kaikesta teknisestä, eteenkin jos se toimi sähköllä. Välillä äitini suureksi kauhistukseksi. Ansaitsin itselleni lempinimen oikosulkuinsinööri, sulakkeiden paukkuessa. Aina kuin kodissamme taikka tuttavapiirissä tehtiin remonttia taikka sähkötöitä olin paikalla ja seurasin työntekoa suurella mielenkiinnolla.

 

Kiinnostustani käsillä tekemiseen ruokki että ensimmäinen työpaikkani oli rautakaupassa, jonka kautta pääsin ekoille alan varsinaisille koulutuksille. Lukion jälkeen alkoi kauppatieteitten opiskelut, ja työt siinä ohessa, ensin rautakaupassa osa-aikaisena, myöhemmin hyvän ystäväni rakennusliikkeessä. Pääsin mukaan toteuttamaan kaikenlaisia kohteita ja kokemusta karttui.

 

Valmistuttuani menin muutamaksi kuukaudeksi toimistotöihin, ns. oman alan hommiin. Elettiin alkukesää 2013 ja puhelin alkoi soimaan. Kysyttiin remontteja, tarjottiin työtä. Aluksi vastasin ei, olen nykyisin muissa hommissa. Samalla turhautumiseni koneella istumiseen jatkoi kasvamistaan.

 

Yksi viikonloppu mitta täyttyi. Päätin seurata sydäntäni. Soittelin läpi kaikki ne, jotka oli tarjonnut minulle työtä, jolle olin ensin sanonut ei. Täytin kalenterini puoleksi vuodeksi eteenpäin ja ryhdyin oman elämäni toimitusjohtajaksi. Jo alusta asti oli selvää, että tärkeintä tässäkin työssä on hyvä palvelu ja hyvä laatu.

 

Tällä tiellä ollaan jo vuodesta 2013,

Andreas Nymark

Toimitusjohtaja, KTM

TOIMINTAPERIAATTEEMME

 

Asiakas on meidän yrityksemme tärkein henkilö.

 

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja mietimme miten voimme mahdollisimman hyvin täyttää ne. Koitamme aina miettiä, mikä on asiakkaamme kannalta paras ratkaisu ja miten asiakkaamme saa rahoilleen parasta vastinetta.

 

Häviöstä voit olla työtön.

 

Tyytyväiset asiakkaat ovat PK-yrityksen elinehto. Tähtäämme 100% asiakastyytyväisyyteen, ja tämän saavutamme hyvällä palvelulla ja laadulla. Emme tarjoa asiakkaalle lopputulosta ellemme tiedä että se on hyvä. Sisäinen laadunvalvonta on tärkeä osa toimintaamme, ja pidämme huolen siitä että jokainen uusi työntekijä sisäistää tämän.

 

Raksal eka raksal vika.

 

Pidämme huolen siitä että aikataulut pitää. Kukaan ei tykkää pettymyksistä, emme mekään.

TIIMIMME

Andreas

Jani

Netta

Sami

OY ANDIFIX AB

Meripuistotie 3 A 25

00200 Helsinki

P. 040 717 2201

toimisto@andifix.fi